Синер с поредна категорична победа в Милано; Тиафо надви Юмбер

от в 06:43 на 07.11.2019
В


Представителят на домакините Яник Синер записа поредна категорична победа. Подкрепян от местната публика, Синер съумя да се наложи над Микаел Имер след 4:0 4:2 4:1. Благодарение на невероятната си игра, Яник не отстъпи никакви шансове на своя съперник, с което продължи да оглавява челното място в групата си, а мястото му на полуфиналите вече е сигурно.



По време на мача Синер беше неотразим. Италианецът си служеше безпогрешно с началния си удар, с което не допусна нито един пробив. С помощта на мощните си удари от основна линия и умната си игра на мрежата, Яник съумя да се наложи след едва 57 минути прекарани на корта.

Имер от своя страна не успя да покаже стабилната си игра, както в мача си срещу Уго Юмбер вчера. Шведът не можеше да удържи на високото темпо на своя опонент и така независимо че се бори до последно, Микаел отстъпи. Все пак той все още има шансове да се класира напред към полуфиналите, но това е възможно само ако днес победи 46-ия в света Франсис Тиафо.



Франсис Тиафо записа първа победа на тазгодишното издание на NextGen надпреварата след като с 4:2 4:3(5) 3:4(4) 4:1 успя да победи Уго Юмбер. Така американецът запази надеждите си да се класира за полуфиналите, докато за опонента му дори на хартия шансовете му за продължаване са нулеви.



По време на двубоя, Тиафо сервираше много стабилно, благодарение на което през целия мач нито веднъж не допусна да заугби собствения си сервис гейм. Юмбер от своя страна, независимо от категоричния си начален удар, така и не успя да намери правилното оръжие срещу добрия ретур на опонента си. Така французинът допусна общо три брейка в срещата, които дадоха мотивация на Франсис. Той успя да контролира играта до голяма степен, с което за час и 42 минути съумя да подчини опонента си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер с поредна категорична победа в Милано; Тиафо надви Юмбер В

Коментари





Следвайте ни в Facebook