Синер: Ще трябва да вдигна нивото си, за да имам някакъв шанс срещу Кирьос

от в 11:29 на 29.03.2022
Калоян Соколов

Днес ни очакват множество вълнуващи мачове на надпреварата в Маями, но един от тях определено се откроява. Става дума за срещата между Ник Кирьос и Яник Синер, които ще премерят сили за пръв път някога. Досега австралиецът се представя безупречно през седмицата и рядко се задържа на корта за повече от час, докато младокът спаси осем мачбола в пътя си към четвъртия кръг. Сблъсъкът обещава да е крайно интригуващ, имайки предвид коренно противоположните характери на тези състезатели, а ето какво сподели самият Синер за предстоящата битка:

Мисля, че Ник е един от най-качествените тенисисти изобщо. Той играеше невероятно в Индиън Уелс и прави същото в Маями. Знам колко добър е той, така че ще бъде тежък мач и трябва да вдигна нивото си, за да имам някакъв шанс срещу него. Никога досега не сме играли или тренирали заедно, а това прави нещата трудни за предсказване.

Очаквам да се получи вълнуващ двубой и всеки от нас ще даде всичко, опитвайки се да извоюва победата. Определено ще бъда в беда, ако той продължи да сервира по същия начин и просто трябва да се опитам да печеля своите подавания. Ще се опитам да остана спокоен и да не изоставам рано в резултата, защото тогава Кирьос става изключително опасен и ще заиграе още по-освободено. Надявам се да се възстановя подобаващо и да намеря начин как да го изкарам извън кожата му, което може да го направи наистина уязвим.

Източник: Tennis TV

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Синер: Ще трябва да вдигна нивото си, за да имам някакъв шанс срещу Кирьос Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | маями | Ник Кирьос | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook