Програмата в Рияд: Ново зрелище между Синер и Джокович, както и супершоуто Надал - Алкарас

от в 01:00 на 17.10.2024
Елеонора Александрова

Днешният ден се очертава да бъде истинско тенис пиршество за почитателите на играта, които ще се насладят на две битки от тежка категория на демонстративната надпревара "Six Kings Slam", която се провежда в столицата на Саудитска Арабия - Рияд.

В испански сблъсък от тежка категория ще видим Рафаел Надал срещу Карлос Алкарас. Досега двамата са се изправяли 3 пъти един срещу друг, като 22-кратният "мейджър" шампион води с 2:1 победи, но Матадора не е срещал Карлитос през последнире 2 години и предстои да видим какво щее съотношението на силите по време на един от последните мачове в кариерата на легендарния манакорец.

Това обаче няма да е единствената епика за деня. Яник Синер и Новак Джокович ще се изправят  един срещу друг за трети път тази година. Италианецът се намира в блестяща форма тази година, като от януари насам е записал 65 победи от 71 мача и надви сърбина само преди четири дни на финала в Шанхай. "Джокера" пък заяви как в момента играе най-добрия си тенис от началото на сезона и определено ще бъде готов да вземе реванш от световния номер едно. Досега двамата тенисисти са се срещали 8 пъти, като балансът им в срещите е изравнен - 4:4.

Програмата за Six Kings Slam (начало: 19:30)

1. Новак Джокович - Яник Синер 

2. Карлос Алкарас - Рафаел Надал (не преди 21:00)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата в Рияд: Ново зрелище между Синер и Джокович, както и супершоуто Надал - Алкарас Елеонора Александрова
Теми:  
six kings slam | карлос алкарас | новак джокович | програма | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook