Скрита камера с тенис звездите: Григор бе принуден да прави масаж на непознат в асансьор (видео)

от в 14:20 на 12.08.2024
Калоян Соколов

 Само преди три дни Григор Димитров влезе в ролята на разказвач във видеото на ATP Tour, в което българинът трябваше да демонстрира комедиен талант заедно с останалите тенисисти, които практикуват бекхенд с една ръка. Тогава в тема се превърна "смъртта" на бекхенда с една ръка и транзицията на звезди от ранга на Стан Вавринка, Доминик Тийм и Стефанос Циципас към "новото нормално", което включваше извършване на всякакви активности с две ръце, като например миене на зъби и отключване на врата.

Изглежда от ATP са решили през тази седмица да заложат на сериозно чувство за хумор в социалните медии и участниците на Мастърса в Монреал бяха изненади от скрита камера в асансьора на хотела, където са настанени. Със самата задача беше нает местен комик, който се преобразяваше в амплоато на главен готвач, съдържател на хижа, клиент в спа център и .... човек, който просто ползва тоалетната, а интериорът се сменяше според самата сцена.

Нашата първа ракета се превърна в една от жертвите на въпросния номер и не можа да скрие своята изненада, когато се качи в асансьора и намери вътре мъж облечен в халат, който настояваше да бъде масажиран.

"О, добре е, че най-после си тук. Надявам се да нямаш против да остана по халат, а ти ще трябва да поработиш върху тези рамене" - гласеше репликата на актьора към все по-объркания ни топ състезател.

Григор все пак бързо се отърси от първоначалния шок и започна да изпълнява своите "задължения", а клиентът видимо остана доволен и каза на световния номер 10 да запише услугата на сметката на стаята му.

В скритата камера се включиха още Франсис Тиафо, Денис Шаповалов, Пабло Кареньо Буста, Алехандро Табийо, Даниил Медведев, Феликс Оже-Алиасим, Томи Пол, Тейлър Фриц, Александър Зверев, Гаел Монфис, Каспър Рууд, Милош Раонич, Хуберт Хуркач, Андрей Рубльов и Стефанос Циципас, който реши да не задава никакви въпроси и директно пристъпи към приготвянето на омлет.

Рубльов и Медведев пък отново доказаха своето чувство за хумор, след като шампионът от Мадрид пусна водата на тоалетната вместо неговия спътник в асансьора, който я използваше, а Медведев на драго сърце прие предложението да си стопли определени части в хижата, започвайки веднага да помага в процеса за цепенето на дърва.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Скрита камера с тенис звездите: Григор бе принуден да прави масаж на непознат в асансьор (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | Tennis TV | бгтенис | видео | григор димитров | забавно | монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook