След едва 45 минути на корта Серина унижи Ван

от в 08:19 на 04.09.2019
В
На Серина Уилямс ѝ бяха необходими едва 45 минути в днешния ѝ мач срещу китайката Киан Ван, която не успя да се отчете с нито един заврършващ удар в курса на целия двубой, за да се наложи с убедителното 6:1 6:0. Така Серина спечели своя стотен мач на US Open и се класира на полуфинал в Ню Йорк, където я очаква сблъсък с Елина Свитолина.

Още в началото на двубоя стана ясно, че китайката не разполага с достатъчно аргументи да се противопостави на живата легенда на женския тенис, която от своя страна днес бе сякаш непобедима.

Всеки удар на Серина бе изпълнен със свирепа мощ и острота, а най-обезкуражаващото за нейната съперничка бе, че и грешките ѝ бяха страхотна рядкост.

Каквото и да направеше Ван, то бе безкомпромисно наказано от опитната американка. Уилямс поведе набързо с 3:0, когато Ван се записа в резултата на двубоя, а всъщност това се оказа и последният ѝ гейм в тази среща.

Серина просто ,,помете” съперничката си до края на сета, а колкото и невъзможно да изглеждаше, тя включи на дори още по-висока предавка във втората част, като за шестте гейма тя даде на китайката едва четири точки, за да се класира на поредния си полуфинал в Ню Йорк.

https://twitter.com/espn/status/1169038593786023937?s=20

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След едва 45 минути на корта Серина унижи Ван В

Коментари





Следвайте ни в Facebook