След инцидента с удареното дете: Бегу получи най-солената глоба в турнира досега

от в 14:14 на 28.05.2022
Мирела Николова

По-рано през седмицата станахме свидетели на изключително грозен момент, след като дете от публиката пострада в следствие на гневен изблик от страна на Ирина Камелия Бегу. В двубоя си от втория кръг на Ролан Гарос румънката позволи емоциите да вземат връх над разума и удари ракетата си с всичка сила в земята след допуснат пробив. След отскока си ракетата описа такава траектория, че удари по главата момче на трибуните, което започна да плаче. 

За световната №63 не последва дисквалификация, а само официално предупреждение, което ѝ позволи да продължи срещата и дори да я спечели. Освен това обаче тя ще трябва да заплати сериозна глоба в размер на 10 хиляди щатски долара, което е и най-голямото парично наказание, наложено досега в тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция.

По-рано през днешния ден Бегу постигна победа и в сблъсъка си от третия кръг срещу изненадата на турнира Леолия Жанжан, като по този начин се класира за осминафиналната фаза и вече има заработени 229 035 долара.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След инцидента с удареното дете: Бегу получи най-солената глоба в турнира досега Мирела Николова
Теми:  
wta | ирина камелия бегу | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook