След избухването срещу съдията: Стана ясно какво ще е наказанието на Ник Кирьос

от в 03:40 на 01.04.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос прави отлично впечатление при завръщането си на пълни обороти в ATP Тура и можем да се насладим на най-добрата версия на австралиеца, като той записа редица класни победи на двата турнира от сериите "Мастърс" в САЩ и заслужено ще се завърне в топ 100 от идния понеделник. Все пак има една негативна черта, която канберецът продължава да проявява, а именно неговата избухливост.

Кирьос заплати глоба от 25 хиляди долара в Индиън Уелс, след като беше съвсем близо до това да удари с ракетата си един от подавачите на топки. Нещата не се развиха по-особено различен начин в Маями, където Кирьос неколкократно обиди главния съдия Карлош Бернардеш, който накрая не издържа на непрекъснатите реплики по свой адрес и присъди наказателен гейм на Ник. Това вбеси световния номер 102 до краен предел, съдейки по последвалото му поведение и съпътстващите го нервни изблици. Накрая тенисистът отказа да се ръкува с арбитъра и го нарече "ши*бан бавноразвиващ се".

Последствията за екстравагантния играч не закъсняха и днес стана ясно, че той ще трябва да се раздели с още 35 хиляди долара от банковата си сметка. Всъщност това се равнява на повече от една трета, съпоставяйки го с изкараната сума от австралиеца в хода на надпреварата, но едва ли санкцията ще спре "лошото момче на тениса" да проявява яркия си характер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След избухването срещу съдията: Стана ясно какво ще е наказанието на Ник Кирьос Калоян Соколов
Теми:  
atp | глоба | любопитно | маями | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook