След новините за отказване: Джорджи и нейното семейство се оказват в пълна неизвестност

от в 10:50 на 11.05.2024
Елеонора Александрова

Оттеглянето на Камила Джорджи от професионалния тенис предизвика истински шок в света на тениса, тъй като то не само, че бе неочаквано, тъй като тенисистката не е давала знаци, че би могла да се откаже при последния си мач, който бе срещу Ига Швьонтек в Маями. Италианката не е страдала от някакви контузии и изобщо не е намеквала, че може да прекрати професионалната тенис дейност, а самата новина не дойде от самата нея, а от сайта на ITIA.

Мистерията около италианката се задълбочава все повече, тъй като в момента никой не може да се свърже с нея включително и WTA. Всъщност самата Женска тенис асоциация не е била информирана за решението на бившата номер 26. Според италианската медия Corriere della Sera, не само Джорджи, но и цялото ѝ семейство са си изключили всички телефони и са в неизвестност.

Има спекулации, че в момента бившата тенисистка е в чужбина, понеже в родината скандалът с фалшивия COVID сертификат, разразил се през 2023-та е все още актуална тема. Дали ще имаме информация за една от най-емблематичните тенисистки в WTA тура, предстои да разберем в бъдеще!

Източник: tennisworldusa


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
След новините за отказване: Джорджи и нейното семейство се оказват в пълна неизвестност Елеонора Александрова
Теми:  
wta | камила джорджи | любопитно | отказване

Коментари





Следвайте ни в Facebook