След острата реакция от ваксината: Шарди най-после поднови тренировки

от в 13:39 на 13.01.2022
Калоян Соколов

Жереми Шарди се представяше на добро ниво през миналия сезон и с лекота щеше за поредна година да завърши сред първите 100 в световната ранглиста, само че французинът получи остра негативна реакция при своята ваксинация и не се е появявал по турнирите от над 4 месеца. Самият ветеран сподели тогава, че съжалява за избора си да се имунизира против COVID-19 и разказа как изобщо не е имал сили да вдигне ракетата.

Изглежда обаче, че най после Шарди е преодолял този критичен момент и вече е подновил тренировки, като се цели в скорошно завръщане на корта, а ето какво още сподели бившият номер 24:

"Преминах през много тежък период, само че сега имам чувствително подобрение и съм готов отново да тренирам здраво. Знам, че ми предстои дълъг и труден път, но съм готов за изпитанията и ще се опитам да се върна на най-високото си ниво. Целта ми е да вляза във форма, за да бъда конкурентоспособен до началото на сезона на клей. Ще дам всичко от себе си, както съм правил през цялата си кариера преди. Благодаря на моя екип, семейството, приятелите, спонсорите и всички хора, които винаги ме подкрепят в добри и лоши моменти" - завърши 34-годишният състезател.

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След острата реакция от ваксината: Шарди най-после поднови тренировки Калоян Соколов
Теми:  
atp | жереми шарди | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook