След раждането: Шарапова разкри, че тялото ѝ никога не е било толкова немощно

от в 12:34 на 31.07.2022
Мирела Николова

В първия ден от месец юли Мария Шарапова изживя най-забележителният момент в своя живот, след като заедно с годеника си Александър Гилкс станаха родители за първи път. Две седмици по-късно тя обяви новината в социалните си мрежи, разкривайки, че на 1 юли на бял свят се е появила първата ѝ рожба Теодор.

Преди няколко дни бившата №1 в света сподели видео в Instagram как се е завърнала към тренировките във фитнеса. Въпреки че винаги е била една от най-добре подготвените физически тенисистки, петкратната шампионка от Големия шлем разкри, че последиците от раждането не са подминали и нея и че никога досега не е изпитвала толкова голяма слабост. 

"Днес се навършват четири седмици от раждането и две седмици, откакто започнах да движа тялото си. Не мисля, че тялото ми някога се е чувствало толкова немощно, както в деня след раждането, така че дори и тези движения ми се струват така, сякаш имам сериозен напредък. Опитвам се да не се натоварвам прекомерно и ще ви известявам за по-нататъшния си прогрес", написа рускинята в профила си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След раждането: Шарапова разкри, че тялото ѝ никога не е било толкова немощно Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook