След тежката вечер с Ноле: Измореният Григор се отправи директно към Берлин за Laver Cup

от в 11:32 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров вчера се забавлява до късни зори заедно с Новак Джокович и Камелия в столичния клуб  "The 1 Exclusive". Двамата топ тенисисти се потопиха много надълбоко в балканската култура, а гостът от Сърбия очевидно си прекарваше изключително добре и не искаше купона да приключва. Джокович обаче има лукса да почива през следващите две седмици, докато Григор е част от тима на Европа в отборната надпревара Laver Cup, която стартира още този петък.

Българинът обаче показа нужното гостоприемство и остана да купонясва до 3:00 след полунощ с олимпийския шампион, въпреки че тази сутрин трябваше да излети възможно най-рано за Берлин. Самият Григор качи стори преди 2 часа, че тъкмо е напът да се качи на борда на самолета, като отчетливо можем да забележим умората в неговите очите.

Връщане назад обаче няма и съвсем скоро Димитров ще се присъедини към звездната селекция на Бьорн Борг, в която личат още имената на Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Каспър Рууд, Александър Зверев и Стефанос Циципас. 

Самата програма за първия ден на състезанието ще стане ясна още утре, а ние се надяваме, че легендарният швед ще бъде благосклонен към първата ни ракета и ще му даде няколко часа да се наспи, а няма веднага да го извика на тренировъчния корт.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
След тежката вечер с Ноле: Измореният Григор се отправи директно към Берлин за Laver Cup Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | бгтенис | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook