Случайна шампионка? И с нокът не може да докоснете постиженията ми: Осака отвърна на критиците

от в 01:00 на 04.10.2024
Елеонора Александрова

Завръщането на Наоми Осака след майчинство е един от основните акценти в женския тенис през 2024-та година, като бившата номер едно стартира сезона без ранкинг, а в момента е в топ 60 на света. Изглежда обаче дори това не е достатъчно, за да спре недоброжелателите на японката, които вчера не пропуснаха да атакуват Осака, след като тенисистката се отказа след втория сет на 1/8-финалния си сблъсък с Коко Гоф в Пекин.

Изглежда въпросните коментари са засегнали 4-кратната "мейджър" шампионка и тя си позволи да репликира остро нападките по свой адрес, включвайки се по темата с публикация в социалните мрежи"

"Току-що видях коментар, че съм "случайна шампионка". Как е възможно да счетеш за случайност спечелването на 4 титли от Големия, запалването олимпийския огън, победите над множество топ 20 тенисистки и това да си близо до топ 50 година само година след майчинството? Дори с нокътя си не можете да докоснете това, което съм постигнала." - допълни именитата тенисистка, която сподели публикацията си на стори в Инстаграм с въпроса "Не съм ли права?".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Случайна шампионка? И с нокът не може да докоснете постиженията ми: Осака отвърна на критиците Елеонора Александрова
Теми:  
wta | наоми осака | новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook