Слуховете за връзка се засилиха: Григор публикува снимка от вечеря с Мадалина Геня

от в 22:58 на 14.05.2023
Мирела Николова

Преди две седмици за пръв път се появиха слухове за евентуална връзка между най-добрия ни тенисист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Геня, след като красавицата бе уловена в ложата на първата ни ракета по време на двубоите му на турнира в Барселона. Спекулациите за романтични взаимоотношения между двамата се увеличиха през последните дни, тъй като румънката присъстваше на срещите на сънародника ни и по време на Мастърса в Рим. 

Днес пък самият Димитров още повече засили тези съмнения, публикувайки любопитна снимка в официалния си профил в Instagram. Там се вижда как двамата са излезли на вечеря и Магдалина е изписала името на Григор върху чинията си. Впоследствие актрисата на свой ред сподели въпросната снимка, добавяйки към нея кратък текст: "Същото място, една година по-късно".

Припомняме, че Геня е родена на 8 август 1988 г. в румънския град Слатина и от 15-годишна живее в Милано. Сред най-известните ѝ роли е тази на София Лорен във филма House of Gucci, а в края на миналата година взе участие и в Deep Fear, където си партнира с Ед Уестуик.

По-рано през днешния ден родният ни представител напусна Мастърс надпреварата в Рим, след като бе надигран от Новак Джокович в три сета. Българинът бе остане равностоен на 22-кратния шампион от Шлема за големи периоди от срещата, но в крайна сметка не успя да се поздрави с крайния успех.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Слуховете за връзка се засилиха: Григор публикува снимка от вечеря с Мадалина Геня Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | мадалина геня | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook