"Снима се с него, а дори не знаеше кой е": Неловката среща на Медведев и Рубльов с поп звезда

от в 16:10 на 25.03.2023
Калоян Соколов

Атмосферата на турнира в Акапулко често е толкова наелектризираща, че ни е трудно изобщо да се съсредоточим върху играта, а феновете могат да окажат решаваща роля за развръзката в даден двубой, подкрепяйки бурно своя любимец. Даниил Медведев и Андрей Рубльов пък имаха възможност да изпитат максимално емоцията от това да играят пред пълни трибуни в Мексико, тъй като преди няколко дни бяха главните действащи лица в демонстративен двубой в столицата Мексико Сити.

Двамата топ състезатели излязоха един срещу друг на стадион "Плаза Мексико", който побира над 40 хиляди зрители на трибуните си, а в крайна сметка световният номер седем триумфира с 2:1 сета и взе частичен реванш за поражението си от финала на надпреварата в Дубай.

Това обаче далеч не беше най-интересното преживяване на Андрей и Даниил в страната, тъй като те имаха много забавна среща с поп звездата Луи Томлинсън. 31-годишният изпълнител придоби световна популярност покрай участието си в групата One Direction, която се превърна в една от най-успешните момчешки банди на всички времена и успя да оглави класациите из целия свят.

Оказва се, че тенисистите и Томлинсън са били отседнали в един и същи хотел, което е довело до крайно неловка среща между тях. За това разказва самият Рубльов, който е отявлен фен на групата и дори в социалните медии има видео, където можем да го видим как прави кавър на хита "Steal my Girl", но явно Медведев далеч не споделя неговия музикален ентусиазъм.

"Беше забавно, защото пред хотела се бяха събрали толкова много хора. Даниил се чудеше какво се случва, докато навън хиляди момичета очакваха Луи. Нямате представа какво се случи, когато той излезе. Никога не съм виждал подобна истерия заради даден човек през живота си.

Истината е, че момчето изобщо не знаеше кои сме ние, само че Даня веднага отиде при него и се снима, след като разбра, че е толкова популярен. Аз също го направих, само че поне знаех с кого се снимам. Охраната му обясни, че сме известни спортисти и не сме толкова лоши хора, но той само ни поздрави, снимахме се и продължи напред.

Ако трябва да създам моя банда, то бих включил Тейлър Фриц, Каспър Рууд и Томи Пол. Аз обаче не искам да имам нищо общо с тази група. Даниил няма никакъв шанс да влезе в бандата. Той става за мениджър. Даниил ще е агентът.

За никого не е тайна, че музиката е моя голяма страст и беше страхотно преживяване да участвам в онзи кавър, тъй като можех за пръв път в живота си да видя процеса по създаването на един музикален клип", разказа Рубльов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Снима се с него, а дори не знаеше кой е": Неловката среща на Медведев и Рубльов с поп звезда Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | даниил медведев | луи томлинсън | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook