Sofia Open: 5 от най-високоранкираните играчи оттеглиха заявките си за турнира

от в 10:11 на 03.11.2023
Калоян Соколов

Sofia Open ще трябва да протече без петима от седемте най-преднокласирани състезатели в предварителния списък на турнира. Става въпрос за американците Тейлър Фриц (световен номер 10), Франсис Тиафо (световен номер 14), Бен Шелтън (световен номер 16), Себастиан Корда (световен номер 24), както и Алехандро Давидович Фокина (световен номер 28).

Фриц трябваше да бъде водач на основната схема в състезанието, но се контузи по време на Мастърса в Париж и така ще трябва да сложи преждевременен край на своя сезон. Шелтън и Тиафо пък изгубиха дори теоритични шансове да се класират на финалите в Торино, което най-вероятно е изиграло роля за тяхното крайно решение, докато Корда и Давидович Фокина са преценили да си вземат малко по-дълга почивка след дългия сезон и това е довело до тяхното оттегляне от надпреварата в нашата столица.

Все пак днес полуихме радостната новина, че Александър Зверев ще бъде част от турнира и така Sofia Open се сдоби с още по-силен топ поставен от предвиденото, а останалите поставени състезатели към момента са допълват от Лоренцо Музети, Адриан Манарино, Ян-Ленард Щруф, Себастиан Баез, Томас Мартин Ечевери, Ласло Джере и Алексей Попирин.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Sofia Open: 5 от най-високоранкираните играчи оттеглиха заявките си за турнира Калоян Соколов
Теми:  
atp | sofia open | алехандро давидович фокина | бен шелтън | себастиан корда | тейлър фриц | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook