Sofia Open: Още един поставен състезател се отказа в първия ден от основната схема

от в 12:49 на 26.09.2022
Калоян Соколов

Тазгодишният Sofia Open се очакваше с огромен интерес, защото редица от най-добрите състезатели в световния тенис потвърдиха участие. За съжаление, то обстоятелствата не бяха на страната на българските фенове, защото част от звездите на турнира се отказаха само няколко дни преди него. Така още преди началото на надпрварата стана ясно, че в "Арена Армеец" няма да видим топ поставения в предварителния списък Хуберт Хуркач, френския шоумен Гаел Монфис, както и трикратния шампион от Големия Шлем - Стан Вавринка.

Днес пък състезанието трябваше да се раздели с още един от поставените играчи, а именно 20-годишният британец Джак Дрейпър. Младият талант трябваше да бъде поставен под номер седем в основната схема и дори проведе тренировъчно занимание в нашата столица, но явно по време на него е получил травма и ще бъде заменен от "щастлив губещ". 

Това донякъде са добри новини за втората ни ракета Димитър Кузманов, тъй като Мико е в същата част на схемата и потенциално би имал по-лесен съперник, ако преодолее първия кръг, където му предстои да се изправи срещу квалификант.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Sofia Open: Още един поставен състезател се отказа в първия ден от основната схема Калоян Соколов
Теми:  
atp | sofia open | джак дрейпър | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook