Сонего отстрани Симон, Джере не остави шансове на Милман в Каляри

от в 19:44 на 08.04.2021
Диана Андреева

Ласло Джере изненада шестия поставен в турнира Джон Милман. След малко по-малко от 90 минути игра сърбинът реализира успех с 6:3 6:3. В следващия етап от надпреварата Джере ще срещне представителя на домакините Лоренцо Музети, който изненада най-високо ранкирания в събитието Дан Еванс по-рано през деня.

Макар и да бе изправен пред известни проблеми в хода на двубоя, Джере успя да намери своя ритъм. Сърбинът контролираше изцяло разиграванията, а агресивната му игра от дъното на корта принуждаваше Милман да допуско немалко грешки, което в крайна сметка се оказа ключово за изхода на двубоя.

Лоренцо Сонего не срещна затруднения и се справи с французина Жил Симон в последователни сетове - 6:4 6:1. Успехът на Сонего в Каляри му осигури мач срещу Яник Ханфман в спор за място на 1/2-финалите. Победата на Сонего не дойде никак лесно, с оглед на почти безгрешното представяне на сервис от страна на Симон, но третият поставен в тазгодишното издание на събитието демонстрира стабилна игра и това му донесе първи успех срещу този опонент.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сонего отстрани Симон, Джере не остави шансове на Милман в Каляри Диана Андреева
Теми:  
атп каляри | джон милман | жил симон | ласло джере | лоренцо сонего

Коментари





Следвайте ни в Facebook