Спаринг партньор и дори детегледачка за децата му: Кирьос по-близък от всякога с Джокович

от в 08:58 на 12.07.2024
Калоян Соколов

Ник Кирьос и Новак Джокович изглеждат п-близки от всякога. Бившият финалист на Уимбълдън неведнъж в миналото се беше изказвал негативно за "Джокера", който определяше като "жаден за внимание" и "обсебен от от това да бъде харесван". Именно обаче Кирьос се оказа един от малкото, които се застъпиха за Джокович, когато той беше депортиран от Австралия преди две години, а оттогава двамата си стават все по-близки, като спечелиха взиамно своето уважение.

В момента Ник се възстановява от операция на китката и работи като коментатор за BBC на Уимбълдън, но същевременно подготвя своето завръщане и прие ролята на спаринг партньор за 7-кратния шампион в турнира. Някогашната 13-та ракета на света е постоянен член на екипа на сърбина през последните близо 2 седмици и двамата очевидно се разбират повече от добре, имайки предвид честите им дискусии на корта и видимата наслада, която изпитват по време на тренировъчния им съвместен процес.

Самият 24-кратният "мейджър" носител очевидно има пълно доверие на своя колега, когото беше оставил да наглежда двете му деца, докато прави своята загрявка и можеше да видим как Кирьос си подава заедно топка със Стефан и Тара, показвайки им движения от баскетбола.

Самият Ник признава как семейството на Новак е прекрасно и малко по-късно се стигна до импровизиран мач на двойки, в който Джокович си партнираше със сина на Ненад Зимонич, докато австралиецът беше в тандем с малкия Стефан, а едва ли ще сбъркаме, ако заключим, че "Джокера" никога не е допускал друг тенисист (извън неговите сънародници) толкова близо до себе си и най-близките си.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Спаринг партньор и дори детегледачка за децата му: Кирьос по-близък от всякога с Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook