Спортен журналист разкритикува Кирьос и защити Джокович

от в 19:01 на 07.07.2020
Анисия Стоева


След като четирима от състезавалите се в организирания от Джокович демонстративен турнир се разболяха от коронавирус, световният номер едно и останалите тенисисти, взели участие в надпреварата му, събраха много негативни реакции. Критиката не подмина и Зверев, който дори беше заснет да купонясва в препълнен клуб в Монако, след като публично се извини за евентуалната опасност, която може да е причинил, и обеща, че ще си наложи самоизолация от 14 дни, която очевидно не успя да спази.

Ето какво написа спортният журналист - Лукас Зарер относно двата скандала: По отношение на ситуацията със Зверев: ,,Това беше негова грешка, но не разбирам защо толкова хора се бъркат. Самият Кирьос допуска много грешки. Би било по-добре за него да се поправи, а не да критикува останалите”.

Лукас също така защити Джокович: „Той не извърши престъпление. Всички ние грешим, но не разбирам защо толкова го критикуват. Бях в Ница, видях снимки и от други градове - по нищо не се различават от Белград, когато посрещаше турнира. Обвиненията към Джокович са прекалено долни”.
Краинович


Австрийският експерт не пропусна и да спомене детайли около състоянието на Тийм: ,,Доминик каза, че е дал проби веднъж в деня, след като излязоха положителните резултати на останалите играчи, участвали в Adria Tour. Карал е до летището, за да се тества и след негативните резултати е отишъл да тренира - „Не виждам защо да си стоя вкъщи, след като съм здрав” - казва австрийският тенисист.



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Спортен журналист разкритикува Кирьос и защити Джокович Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook