Сръбски футболист: Надал е пристигнал неправомерно в Австралия

от в 04:01 на 11.01.2022
Калоян Соколов

Последните дни се превърнаха в истински ад за Новак Джокович, защото визата му беше отхвърлена от австралийските власти и той трябваше да прекара цели 3 дни в имиграционен хотел, в който беше лишен от множество свои лични вещи, но развръзката изглежда ще бъде положителна за световния номер едно, след като съдът се произнесе в негова полза и позволи на сърбина да остане в пределите на Австралия. 

20-кратният шампион от Шлема пък получи сериозна подкрепа от колегите си, но някои от тях все пак не одобряваха изцяло действията на балканеца, а сред тях беше и Рафаел Надал. Матадора изказа мнение, че е нормално Ноле да срещне известни последствия от действията си, тъй като ваксината против коронавирус е едно от задължителните изисквания за влизане в страната, а Джокера все още не си е поставил такава.

Въпросните изказвания на Рафа пък подразниха сръбския футболист Милош Нинкович, който се състезава за "Сидни ФК" и според него испанецът всъщност е действал в разрез с правилата на континента при пристигането си, само че жертвата на властите е била Джокович, а ето и цялата част от изказването на спортиста:

"Ако сте се заразили с коронавирус в друга държава, то нямате право да стъпвате в Австралия през следващите две седмици, само че Надал стори точно това. Никой обаче не се чуди как той отлетя толкова скоро за Мелбърн, макар че се разболя малко преди това в Абу Даби и не беше минало нужното време от последния му положителен тест.

Това ясно показва, че Новак Джокович е бил целта на австралийските власти и всичко е било планирано - завършва разгневеният Нинкович.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Сръбски футболист: Надал е пристигнал неправомерно в Австралия Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | интервюта | любопитно | милош нинкович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook