Стан Вавринка сподели тайните си

от в 00:07 на 22.06.2019
В
Ако някога сте се чудили какво обича Стан Вавринка, какви са му предпочитанията, какво му е ежедневието и прочее, значи сте извадили голям късмет, тъй като трикратният шампион в турнирите от Големия Шлем отново отговаряше на въпроси на свои фенове чрез официалния си акаунт в социалната платформа ,,Инстаграм”. Стан отговаряше на въпросите, свързани с неговите навици и предпочитания, в неделя, преди да започне участието си на турнира в Куинс.

Бившият номер три в света, който ,,не спи много” преди финал, защото е ,,прекалено развълнуван”, разкри един от най-любопитните въпроси свързани с него. На питанката ,,коя е любимата ти настилка” швейцарецът кратко и ясно заяви, че това е клеят.



Когато бе попитан дали мисли, че ще успее да увеличи своята бройка на спечелени турнири от Големия Шлем, той отговори, бидейки обнадежден: ,,Не знам, но работя усърдно всеки ден. Доверявам се на процеса.” А може би когато швейцарецът спечели нов ,,Мейджър”, той ще отпразнува победата по същия начин, по който го направи след триумфа си на Откритото първенство на Франция преди четири години - той описа случилото се с безброй емотиконки на шампанско, намеквайки че в онази вечер той не е внимавал много с алкохола. Най-вероятно не се е въздържал и от половия акт същата нощ с тогавашната си приятелка - Дона Векич, тъй като на въпроса ,,колко често правиш секс” Стан отвърна със срамежливи емотиконки.

Може би дотогава той ще се сдобие и с още татуировки, тъй като Вавринка демонстрира и силно желание за нови такива. За разлика от Рафа Надал Стан отговори кратко и ясно ,,не” на въпроса дали е суеверен. ,,Stan the Man” обясни, че обича да играе видеоиграта ,,ФИФА” с приятели, но също така харесва и да гледа сериали и филми на Нетфликс през свободното си време, а най-вече и да гледа любимото си предаване - ,,Приятели.”



Любимият му филм пък е френската комедия ,,Вечерната игра”. Фен на Еминем, Вавринка изглежда се наслаждава и на сладкото, като швейцарецът неведнъж е отбелязвал, че любимият му десерт е шоколадовият мус, любимите му вкусове сладоледи са бял шоколад и Нутела, като той изяви и предпочитанието си към швейцарския шоколад пред френската багета или малкия шоколадов кроасан.

Източник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стан Вавринка сподели тайните си В

Коментари





Следвайте ни в Facebook