Стана ясно коя е жената в ложата на Григор Димитров

от в 06:52 на 31.10.2021
Диана Андреева

Още от началото на участието на Григор Димитров във Виена, в ложите на първата ни ракета бе забелязана жена, която подкрепя българина. В първите два мача на Гришо тя се стараеше да запази самоличността си, като стоеше с маска и шапка, но днес най-после бе уловена от камерата и се разбра, че това е 25-годишната Лолита Османова.

Рускинята, която е изпълнителен директор на Luxury International Magazine, е дъщеря на известен олигарх. През 2017 се жени за Гаспар Адволян - син на арменски милиардер, но след едва една година брак, двамата се разделят.

Сватбата им привлече вниманието на цял свят, като се смята, че общата сума, на която се равняват разноските по събитието, е 10 милиона долара. Освен десет етажната торта и множеството цветя, церемонията се отличаваше и със списъка си с изпълнители, в който фигурираха Лейди Гага и Джейсън Деруло.

В момента Османова живее в Монако, където е и адресът на първата ни ракета, а двамата дори играят тенис на едни и същи кортове в града. Въпреки че не се занимава професионално със спорта, Лолита тренира от много ранна детска възраст. Извън това, 25-годишната рускиня си има домашен любимец - куче, порода Самоед.

Дали двамата са просто приятели или има нещо повече -никой все още не знае.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Стана ясно коя е жената в ложата на Григор Димитров Диана Андреева
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook