Стани автор в MV Tennis World

от в 11:46 на 12.12.2019
В
Ако искате да пишете статии, анализи, коментари или публицистика, свързана с тенис, която искате да споделите със света, можете да станете автор и да се присъедините към нашия екип като публикувате Ваши авторски материали на сайта (www.mvtennisworld.com).

ВИЖТЕ ЗАЩО ДА ПИШЕТЕ СТАТИИ В MV TENNIS WORLD! (Линк)


Това може да стане много лесно и бързо, а процесът за публикуване на статии е: 1. Всеки, който има желание да се включи, трябва първо да се регистрира тук (не всички полета във формата са задължителни, но са препоръчителни с оглед по-лесната комуникация)
2. След регистрация Вие вече ще можете да пишете и качвате статии на самия сайт, но те няма да бъдат качвани преди да бъдат одобрени от някой администратор (редактор) (това ще става в рамките на няколко минути, а при константно добро представяне, Вие ще можете дори сами да качвате своите статии).

  •  За запазване на безопастността, по време на първите Ви статии няма да можете да качвате снимки на сайта (освен такива като линк), но ще можете или да снабдявате редакторите със снимки, пуснати в група, която ще направим с тази цел, или ще можете да посочвате, когато някой качва статията Ви да качва и снимки (по негова преценка)


Важно! Насоки за получаване на бързо одобрение за публикуване на статия:

Молим Ви, опитвайте се да седите максимално далеч от субективната си гледана точка (всички имаме фаворити), но все пак спазвайте добрия тон, възпитания език, старайте се да сте максимално точни и конкретни и, разбира се, старайте се статиите Ви да са граматически грамотни.

Също така политиката на сайта е БЕЗ статии, изопачаващи истината и опитвайки се единствено да докарат трафик към сайта (пример: „Ник Кирьос е отстранен от тениса за 2 години”, а той само да бива пратен на пробен период и да го грози отстраняване при ново нарушение).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стани автор в MV Tennis World В

Коментари





Следвайте ни в Facebook