Старата "любов" ръжда не хваща: Френската публика отново освирка бурно Джокович (видео)

от в 11:50 на 03.11.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович трябваше да премине през редица много тежки моменти на корта във вчерашния си 1/8-финален сблъсък от Мастърса в Париж срещу Талон Грийкспор. Сърбинът беше далеч от познатото си ниво на игра и се оказа изоставащ със сет, а нидерландецът дори можеше да пробие при 4:4 във втората част и така да си спечели правото да сервира за крайния успех, но световният номер едно за пореден път показа, че никога не се предава и постигна обрат, който му даде правото да търси реванш срещу миналогодишния шампион Холгер Руне.

Самият двубой между Джокович и Грийкспор пък предложи драма не само на корта, а и по трубуните. Както знаем, то сърбинът няма особено топла връзка с феновете във френската столица и често беше освиркван по време на Ролан Гарос. Тогава Ноле заяви, че част от публиката във френската столица е неуважителна и заслужава да им се отвръща по същия начин.

Вчера "старата любов" между Джокович и парижани се зароди с пълна сила, след като зрителите си позволиха да аплодират негова двойна грешка на брейкбол в третия сет, с която геймовете станаха 4:4. Това вбеси топ поставения и той започна да провокира зрителите, подканяйки ги да продължат по същия начин и бурните освириквания по адрес на балканеца не закъсняха.

Изглежда обаче 24-кратният шампион от Шлема се нуждаеше точно от нещо такова, за да запали вътрешния огън в себе си и не даде нито една точка повече на своя съперник до края на срещата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Старата "любов" ръжда не хваща: Френската публика отново освирка бурно Джокович (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook