Стават ясни 1/2-финалистите във Франкфурт: Григор излиза два пъти на корта в един ден (програма)

от в 11:31 на 16.09.2023
Мартин Петков

Григор Димитров се завърна обратно на победния път, след като прие покана за участие на демонстративния турнир във Франкфурт от сериите UTS, където снощи се наложи над домакинския представител Ян-Ленард Щруф с резултат 3:1. По този начин най-добрият български тенисист оглави подреждането в група "А" и през днешния ден му предстои да се изправи срещу Каспър Рууд и Беноа Пер, след което ще узнаем имената на двамата тенисисти от този поток, които ще продължат напред към полуфиналната фаза в състезанието.

Първото изпитание за Димитров в хода на съботния ден се явява екстравагантния французин Пер, който записа победа над Рууд в откриващия си мач, като даде заявка за силно участие. Погледнато в исторически план, то световният номер 120 доминира съперничеството между него и българина, но предвид моментното състояние в кариерите на двамата състезатели, то родният ни представител изглежда като фаворит в днешната им среща, която е втора в програмата и е с предвидено начало в 18:00 часа българско време.

По-късно през деня пък Гришо ще се завърне отново на корта за последния си двубой от груповата фаза на турнира, в който ще се изправи срещу Каспър Рууд, с когото са си поделили по една победа в двата си досегашни сблъсъка на ниво АТР. Битката им във Франкфурт пък се явява предпоследна в програмата и се очаква да стартира в 21:30 часа българско време, като навярно може да има решаващо значение за по-нататъшното участие в надпреварата за един от двамата представители на топ 20.

Програмата за събота във Франкфурт (стартират не преди 17:00 часа):

1. Андрей Рубльов - Кристофър Юбенкс

2. Григор Димитров - Беноа Пер (не преди 18:00 часа)

3. Кристофър Юбенкс - Диего Шварцман (не преди 19:00 часа)

4. Ян-Ленард Щруф - Беноа Пер (не преди 20:30 часа)

5. Григор Димитров - Каспър Рууд (не преди 21:30 часа)

6. Андрей Рубльов - Гаел Монфис (не преди 22:30 часа)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стават ясни 1/2-финалистите във Франкфурт: Григор излиза два пъти на корта в един ден (програма) Мартин Петков
Теми:  
uts | беноа пер | григор | григор димитров | димитров | каспър рууд | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook