Страхотен успех за Андреев при мъжете; Кузманов отпадна на старта в Брюсоар

от в 22:46 на 16.01.2019
В
Макар цял свят да е вперил поглед в Откритото първенство на Австралия, вярвате или не, в същото време се провеждат множество интересни турнири от по-ниска категория, а както знаем всеки един шампион тръгва първо от тях и често можем да видим някоя бъдеща звезда да участва в такъв тип състезания, което ги прави толкова интересни.

Днес в две от тези надпревари имаше българско участие в лицето на младата надежда Адриан Андреев и втората ни ракета и изравнен рекордьор по победи в ,,Купа Дейвис" Димитър Кузманов.

Ади излизаше в мач от първия кръг на надпреварата в Нейпълс (15,000$) срещу световния номер 446 Харисън Адамс и записа впечатляваща победа след 6:1 6:2.

За Адриан този успех е изключително ценен, тъй като ще му донесе първи точки за новата световна ранглиста, а в опит да дебютира на четвъртфинал в турнир при мъжете ще се изправи срещу опитния италианец - Алесандро Петроне, който е 670-ти.

За съжаление Димитър Кузманов нямаше същата радостна съдба и не можа да пренесе добрите си изяви от 2018-та в новия сезон, губейки в два тайбрека на старта на чалънджъра в Брюсоар (15,000$) от намиращия се двеста позиции зад него руснак - Артьом Дубривни.

За Мико през следващата седмица предстои турнир от серията ,,Чалънджър" в Рен, а Ви припомняме, че след малко повече от две седмици и двамата ни състезатели ще ни радват в София, където ще вземат участие директно в основната схема, благодарение на поканата им, осигурена от организаторите (WC).

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Страхотен успех за Андреев при мъжете; Кузманов отпадна на старта в Брюсоар В

Коментари





Следвайте ни в Facebook