Страхотни новини: Григор поднови тренировки и потвърди, че скоро се завръща в Тура!

от в 18:42 на 08.07.2022
Калоян Соколов

Григор Димитров преживя огромен малшанс на тазгодишния Уимбълдън, след като се контузи при изпълнение на сервис по време на двубоя си от първия кръг срещу Стийв Джонсън. Първата ни ракета имаше пълно надмощение над американския си съперник и схемата беше много благоприятно устроена за него, но късметът му обърна гръб и той нямаше как да продължи участието си, защото получи неприятна травма в областта на бедрото. Изглежда обаче, че здравлословното състояние на Гришо се подобрява с всеки изминал ден и днес се появиха кадри как най-добрият български тенисист тренира в компанията на Феликс-Оже Алиасим.

Двамата се подготвят на твърдите кортове в комплекса " Monte Carlo Country Club", където традиционно се провежда клей надпреварата от сериите "Мастърс". Наскоро Димитров изрази намерение да направи обратната си поява в Тура на ATP 500 турнира във Вашингтон (30 юли - 7 август), а канадецът още утре ще замине за Нюпорт, където ще се включи с "уайлд кард" в последното тревно състезание за 2022-ра. Малко по-късно самият Григор качи публикация в социалните медии, чрез която уверява почитателите си, че нещата се развиват чудесно и не след дълго ни предстои отново да се наслаждаваме на изявите на хасковлията.

"Хубаво е да прекарам малко време у дома. Нуждая се от малко почивка и време за възстановяване на травмата в крака, но ще се завърна съвсем скоро на корта. Благодаря на всички за подкрепата и съобщенията" - написа световният номер 21 в своя официален Instagram профил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Страхотни новини: Григор поднови тренировки и потвърди, че скоро се завръща в Тура! Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook