"Страшно е как светът може да те осъди за 3 секунди": Путинцева oтрече видяното от всички

от в 13:49 на 06.09.2024
Елеонора Александрова

Юлия Путинцева е известна, като една от най-скандалните тенисистки в WTA тура. Втората ракета на Казахстан за пореден път доказа това и в третия кръг на US Оупън, когато се опита да унижи едно от момичетата, подаващи топките на играчите. Въпросното момиче се забави при подаване на топките за сервиране към световната номер 32 в мача ѝ от третия кръг на US Open срещу Жасмин Паолини, като в резултат на това, тя нарочно не хвана нито една от тях.

Това предизвика вълна от обществено недоволство и множество вербални атаки към тенисистката, която вчера най-после се почувства длъжна да сподели своята гледна точка за ситуацията, като според нея "е страшен начинът, по който светът може да те съди заради едни 3 секунди".

"Страшен е начинът, по който светът може да съди някого на база 3-секундно видео, в което се вижда само едната гледна точка, без да се види останалата част от това, което наистина се е случило.

Просто играех тенис и загубих тежък гейм, в който смятах, че имах шансове да обърна нещата в своя полза. След това бях много разочарована и почти се разплаках, а точно в този този момент момичето ми подаваше топка, която дори не забелязах, понеже бях потънала в мислите си. Не исках да я унижа по никакъв начин. Може да не съм безгрешна и понякога да се ругая и да не се държа добре на корта, но никога не съм се имала за нещо повече от някога. Това не съм аз.

Не съм направила нищо неуважително към никого в този конкретен момент. Извинявам се, ако това момиче си помислило, че е било нещо лично към нея. Тя се казва Кейт, много мило момиче, което разбра, че не е нищо към нея. Тъй като Кейт вече е замесена в тази каша, опитвам се да направя нещо специално за нея“" - допълни Путинцева.

Източник: Tennis 365


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Страшно е как светът може да те осъди за 3 секунди": Путинцева oтрече видяното от всички Елеонора Александрова
Теми:  
us open | us open 2024 | wta | любопитно | юлия путинцева

Коментари





Следвайте ни в Facebook