Су-Вей Хсие e аут от турнира Тайланд. Ирина-Камелия Бегу и Даяна Ястремска продължават напред

от в 23:38 на 28.01.2019
В
Турнирът в Тайланд е един от най-интересните в седмицата след Australia Open!

Първият ден днес беше и доста интересен, заради отпадането на третата поставена и тридесет и първа в света Су-Вей Хсие от стотната в подреждането на WTA- Моника Никулеску.

Състезателката от Китайско Тайпе отпадна в първи кръг след малко повече от 2 часа на корта и оспорвана битка - в отделните части 6:4 7:6 (2) в полза на румънската й противничка. Тя имаше едва 55% вкаран първи сервис и 52% взети точки на свое първо подаване, а единственото положително, което можеше да се види в играта на Хсие беше безупречната й игра на мрежата.

Друга румънка също стартиран успешно след категорична победа над Евгения Родина и то за 57 минути, давайки едва 2 гейма на своята съперничка. Ирина-Камелия Бегу взе 2/3 от точките в мача и не загуби нито един свой гейм и пробивайки цели 5 пъти сервиса на опонентката си, тя си осигури място във втори кръг.

Там място си осигури и  младата Даяна Ястремска, която сломи съпротивата на холандката Аранча Рус с категоричното 6:0 6:3. Украинката имаше два пъти по-нисък процент на вкаран първи сервис, но това не й попречи да не даде дори точка за брейк на своята опонентка, а тя проби цели 3 пъти през първия и веднъж през втория сет, за да си осигури по-дълъг престой в Тайланд.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Су-Вей Хсие e аут от турнира Тайланд. Ирина-Камелия Бегу и Даяна Ястремска продължават напред В

Коментари





Следвайте ни в Facebook