Съкрушеният Мъри: Не съм изпитвал подобна болка; не знам дали ще участвам на Уимбълдън

от в 10:35 на 20.06.2024
Габриел Илиев

Двукратния шампион от Ол Инглънд Клуб бе принуден да се откаже от участието си на турнира в Куинс още във втория кръг след само пет гейма заради контузия в гърба.

По време на пресконференцията след мача, Мъри заяви, че изпитвал проблеми с гърба си от известно време. Относно участието си на Уимбълдън, бившият номер 1 заяви:,,Няма как да знам дали ще участвам. Не получих правилното лечение за дясната страна на гърба ми. Никога не съм изпитвал толкова силна болка там, въпреки че от 11 години насам се боря с проблеми в тази област. Истината е, че се чувствах много зле още по време на загряваката и не ми се искаше изобщо да излизам на корта.”

Очаква се в днешния ден, Анди да премине скенер, след който да се определи сериозността на контузията му.Самият той признава, че е несигурен за това какви ще са резултатите и дали ще може да се възстанови достатъчно бързо за Уимбълдън. Мъри трябваше да играе на демонстративната надпревара в Хърлингам през следващата седмица, но сега може изобщо да няма шанс да се сбогува с публиката на Уимбълдън и да трябва да премине директно към подготовка на червени кортове, тъй като през идния месец ще участва на Олимпиадата в Париж, която вероятно ще е неговото последно състезание в кариерата.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Съкрушеният Мъри: Не съм изпитвал подобна болка; не знам дали ще участвам на Уимбълдън Габриел Илиев
Теми:  
atp | анди мъри | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook