"Сърцата ни са изпълнени с любов" Финалистка от Уимбълдън посрешна своето първо дете!

от в 11:40 на 11.09.2024
Елеонора Александрова

Бившата финалистка на Уимбълдън Сабине Лисицки роди своето първо дете. Новината бе споделена от самата нея в социалните мрежи, като тя посрещна своята дъщеричка с думите "Нашите сърца са изпълнени с любов и щастие, понеже сме готови да приветстваме Бела в нашия свят", а снимката представлява трогателен момент, в който двамата родители прегръщат новороденото бебе.

34-годишната тенисистка е една от най-успешните германски тенисистки през последното десетилетие. Лисицки държи и рекорда за най-бърз сервис в историята на WTA (210.8 км/ч). Именно мощният ѝ начален удар бе нейното основно оръжие в Тура. Лисицки беше считана за една от най-талантливите тенисистки в световния тенис и на 23-годишна възраст беше достигнало до номер 12 в света, но множество контузии възпрепятстваха германката да покаже пълния си потенциал

Въпреки трудностите, Сабине все още е активен състезател, като през миналата година завоюва титлата на турнира от категория W60 в Калгари, където спечели своя първи трофей от 9 години насам.

Източник: Women Tennis Blog 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Сърцата ни са изпълнени с любов" Финалистка от Уимбълдън посрешна своето първо дете! Елеонора Александрова
Теми:  
wta | любопитно | сабине лисицки

Коментари





Следвайте ни в Facebook