"Съжалявам за Ню Йорк; как се чувстваш сега"?: Григор се срещна с Федерер на Laver Cup (видео)

от в 16:21 на 19.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров тази сутрин проведе първата си тренировка в берлинската зала "Uber Arena". Българинът отлетя за Германия още на сутринта след благотворителния си мач с Новак Джокович в София, след като през миналата седмица стана ясно, че именно той ще замести Рафаел Надал в отбора на Европа за осмото издание на отборната надпревара Laver Cup.

Първата ни ракета беше на корта заедно със своя личен треньор Дани Валверду, а преди заниманието се стигна до много любопитна среща между Димитров и създателя на състезанието - Роджър Федерер.

Припомняме ви, че Маестрото посети на живо 1/4-финалната среща от US Open на родния ни представител срещу Франсис Тиафо, а сега 20-кратният шампон от Шлема изглежда отново повече от щастлив да се срещне със своя доскорошен колега.

"Какво става, човече? Радвам се да те видя. Беше хубаво да се засечем в Ню Йорк. Съжалявам за случилото се там. Как се чувсваш сега? Всичко наред ли е"? - бяха думите на Федеререр при поздрава му с Григор, а нашият топ тенисист му благодари за загрижеността и отвърна, че вече се чувства по-добре, след което стартира тренировката си, от която разполагаме със следните кадри:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Съжалявам за Ню Йорк; как се чувстваш сега"?: Григор се срещна с Федерер на Laver Cup (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | видео | григор димитров | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook