Световният №31 след тренировка с Надал: Рафа е под пара и отново се намира в топ форма

от в 12:08 на 13.07.2024
Елеонора Александрова

Рафаел Надал пропусна Уимбълдън, но амбициите му за успешно лято все още не са приключили. Матадора взе решението да вземе участие в ATP 250 надпреварата в Бoщад (започваща другата седмици) на клей за първи път от почти 20 години насам, за да направи своята подготовка за Олимпийските игри в Париж, чиито тенис мачове ще се проведат на Ролан Гарос, където Рафа държи рекорда с 14 спечелени титли.

Точно във френската беше и последната официална среща с участиеето на Матадора, в която той вече показа сериозно подобрен във формата си, противопоставяйки се сериозно на Александър Зверев, а изглежда испанецът е постигнал значителен прогрес през последния месец и половина на тренировки, съдейки по впечатленията на световния номер 31 и бивш "мейджър" четвъртфиналист - Томас Мартин Ечевери.

Аржентинецът проведе тренировъчна сесия заедно с именития си колега, след като беше специално поканен от Надал в неговата академия в Гърция. Самата сесия явно е протекла много положително за 22-кратния "мейджър" носител, съдейки по впечатленията на Ечевери:

"Имах възможността да говоря с Рафа и да поискам някои съвети от него. Тези моменти са сбъдната мечта за мен, защото е изключително специално да споделям корта с един от най-великите тенисисти за всички времена. Както винаги той беше много внимателен и мил. За мен беше чест и привилегия. Рафа се намира в най-добрата си форма, а тренировките му са на много високо ниво. Наистина е под пара" - сподели южноамериканецът.

Източник: Punto De Break 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Световният №31 след тренировка с Надал: Рафа е под пара и отново се намира в топ форма Елеонора Александрова
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | рафаел надал | томас мартин ечевери

Коментари





Следвайте ни в Facebook