Свитолина относно мачовете си в Шънджън и паричната награда

от в 07:21 на 07.11.2019
В


В четвъртък по време на финалите на WTA в Шънджън, Елина Свитолина бе попитана дали би гледала мача от трети кръг на приятеля си Гаел Монфилс срещу Раду Албот, а на това украинката призна, че всеки път се стресира, гледайки как Ла Монф и играе.




"Той определено не иска да го гледам. Със сигурност е по-добре да си почивам. Аз също имам важен мач утре, така че... най-вероятно ще си легна, за да може да съм напълно готова.", каза украинката, добавяйки: „Опитвам се да възприема всеки мач като последен от надпреварата, това ме мотивира. Това е заключителният турнир, така че се опитвам да дам всичко, което мога. Както виждате, дори в срещата с Кенин, от която не зависеше нищо се борих до последно. Все пак това ми е работата."












Относно паричната награда на надпреварата в Китай, Елина сподели: "Със сигурност това е голяма мотивация. Мисля, че на първо място е невероятно за женския тенис като цяло - движим се в правилната посока. Това е огромна стъпка за нас."


И наистина рекордните 4,7 милиона, които шампионката в надпреварата добави в банковата си сметка са абсолютен прецедент в WTA, а именно той беше и едно от най-коментираните неща около надпреварата, която Ашли Барти извоюва.













Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина относно мачовете си в Шънджън и паричната награда В

Коментари





Следвайте ни в Facebook