Свитолина за това как се е запознала с Монфис и как поддържат връзката си

от в 19:30 на 15.08.2019
В


В интервю Елина Свитолина сподели как всичко между нея и Гаел Монфилс е започнало и за моментните им отношения.

Украинката разказа: „Познавам Гаел от известно време, защото постоянно играем на едни и същи турнири. Все пак обаче не бяхме си говорили много, може би защото той знаеше, че имах дълга връзка. В края на миналата година обаче отидох да празнувам с приятелите си в Париж. Публикувах снимка в Instagram и Гаел ми писа. Видяхме се и не можахме да се разделим повече. В случката имаше дори голяма доза късмет, че и двамата бяхме в Париж едновременно, защото сега аз живея в Лондон, а Гаел, въпреки че е от Париж, живее в Женева“.

Украйнката дори сподели повече за ходенето и ваканцията на двамата в родината й: "Това беше първото ни пътуване заедно в Украйна. Щастлив съм, че Гаел го хареса. Киев му хареса, беше щастлив в Одеса и най-вече му допадна украинската храна."



Тя дори коментира леко папрашките снимки появили се из медиите на двамата по време на това пътуване: "Това е малко притеснително, нямаме никаква поверителност, но това е част от нашата работа. Имаме стриктен календар, така че почивките и релакса са голям лукс, който рядко можем да си позволим. Но когато успеем да намерим свободен ден, отиваме в романтичен град и прекарваме известно време сами заедно. Често играем в различни градове и между турнирите се срещаме в Париж за 24 часа, където ходим по улици и ядем хубава храна “.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина за това как се е запознала с Монфис и как поддържат връзката си В

Коментари





Следвайте ни в Facebook