Тенис бижу: Григор изпълни перфектния бекхенд лоб и беше поздравен от Марожан (видео)

от в 09:08 на 16.08.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров е в състояние да прави удари, на които са способни малцина играчи в професионалния тенис и той продължава да ни го доказва при всяка една удобна възможност. Българинът имаше своите проблясъци в мача си от втория кръг на Мастърса в Синсинати, но играта му беше прекалено непостоянна и регресираше с всяка една изминала минута, което доведе до трисетово поражение от Фабиан Марожан.

Все пак световният номер 10 остави своята следа в турнира, която беше запечатана от камерите на Tennis TV, след като Димитров отново предизвика фурор със свое изпълнение. Нашият топ тенисист си спечели аплодисментите на публиката в седмия гейм от мача, когато изпълни печеливш бекхенд лоб. Самото отиграване далеч не би било нещо впечатляващо, ако го видим от ракетата на Анди Мъри, но подобен удар е много труден за направа, когато е изпълнен с една ръка и е истинска рядкост.

Въпросното тенис бижу беше оценено по достойство от Марожан, който вдигна ракетата си във въздуха, за да покаже шеговито своята безпомощност във въпросната точка и най-вече да поздрави своя съперник, чието майсторство се прояви за пореден път.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Тенис бижу: Григор изпълни перфектния бекхенд лоб и беше поздравен от Марожан (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hotshot | бгтенис | видео | григор димитров | синсиати

Коментари





Следвайте ни в Facebook