Тенис или ски-алпийски дисциплини: Оже-Алиасим излезе с ръкавици на корта в Мюнхен (видео)

от в 14:47 на 20.04.2024
Елеонора Александрова

Лошото време винаги е било сериозно предизвикателство за организаторите на всеки един тенис турнир. Изключение не прави и ATP-250 надпреварата в Мюнхен. Температурните аномалии през последните дни повлияха зле върху програмата на турнира в немския град, което предизвика недоволство у някои от играчите, включително и у голямата звезда на домакините, Александър Зверев.

Неочакваният снеговалеж в средата на април и лошата организация в Мюнхен бяха показателни и при сериозно обсъждата ситуация с Феликс Оже-Алиасим от вчерашния ден. По време на едно от почивките между геймовете в мача си срещу Ян-Ленард Щруф, канадецът бе забелязан да отпива от водата си с ръкавици върху ръцете си, като това е абсолютен прецедент и ни кара да се замислим дали действително наблюдаваме ATP 250 надпревара или кръг от Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

В крайна сметка бившият представител на топ 10 загуби от местния любимец и надали някога ще се върне обратно в Мюнхен, а това важи и за немалко тенисисти, които публично изразиха недоволството си към ATP, че здравето им се рискува по този начин.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Тенис или ски-алпийски дисциплини: Оже-Алиасим излезе с ръкавици на корта в Мюнхен (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | любопитно | мюнхен | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook