"Тенис, липсваше ми": Джокович се завърна на корта и изглежда, че ще атакува Уимбълдън (видео)

от в 22:16 на 21.06.2024
Калоян Соколов

 Новак Джокович е отново на тенис корта. Сърбинът само преди две седмици оперира своя десен менискус, след като се контузи на Ролан Гарос и не съумя да продължи участието си в тунира. Тогава дори хирургът извършил операцията не вярваше, че сърбинът ще бъде готов навреме за участие на Уимбълдън, а Джокович дори изглеждаше заплашен от това да бъдеш лишен от шанса да се бори за единственото голямо отличие, което досега му се изплъзва, а именно златото от Олимпиада.

24-кратният "мейджър" носител обаче опроверга всички тези негативни очаквания и само седмица по-късно беше обратно във фитнеса и се зае с процеса на рехабилитация, а вчера вече стъпи и на твърдите кортове в своя тенис център. Любопитното е, че "Джокера" се подготвя именно на твърди кортове, когато му предстои да участва на Уимбълдън и освен това щеше да е много по-логично да го видим върху клея, ако следващата цел беше Олимпиадата.

Припомняме ви, че Тейлър Фриц сподели как се е чул с Ноле и разказа, че доскорошният номер едно има всички шансове да играе на "свещената трева", а всички тези сигнали сякаш не поставят под съмнение участието на Джокович на Уимбълдън, като тепърва предстои да видим кога сърбинът ще обяви крайното си решение по въпроса, защото остават само 10 дни до старта на турнира.

'Тенис, липсваше ми! Продължаваме да надграждаме с всеки изминал ден" - написа балканецът в социалните медии, където вече можеше да видим, че той тренира на по-оптимален режим спрямо видяното през миналия уикенд, а настроението отново беше на ниво в неговия щаб.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Тенис, липсваше ми": Джокович се завърна на корта и изглежда, че ще атакува Уимбълдън (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook