Тенисът над любовта: Когато Беретини изгони Томлянович от стаята, за да не му пречи да спи

от в 18:51 на 31.01.2023
Мирела Николова

Матео Беретини и Айла Томлянович бяха една от най-харизматичните и обичани двойки в света на тениса, но през пролетта на миналата година стана ясно, че двамата са взели решение да прекратят връзката си, като причините за този развой на събитията не са били коментирани от нито една от двете страни. Техните романтични взаимоотношения от началото на 2022-ра обаче намериха централно място в сериала на Netflix, посветен на тениса - Break Point, където целият втори епизод се фокусира върху връзката между италианеца и австралийската тенисистка.

Несъмнено един от най-любопитните моменти в епизода бе свързан с разговор между двамата в общата им хотелска стая относно плановете им за следващия ден. След като Томлянович вече е загубила още първия си мач на Аустрелиън Оупън, тя е приела да участва във видео интервю на живо за Tennis Channel, чието начало е в 8:15 часа сутринта. Когато споделя на приятеля си за този ранен ангажимент, Беретини не е никак очарован от това, че по всяка вероятност ще бъде събуден от приятелката си, която възнамерява да бъде в съседната стая по време на заснемането.

"Не, не можеш да снимаш интервюто си тук, аз трябва да спя. Слез долу и помоли да ти дадат някоя стая, в която да влезеш за кратко", настоя италианецът, след което Томлянович се пошегува как ще го изобличи в ефир, че я е изгонил от стаята. "Те ще се съгласят с мен. Аз все още съм част от Аустрелиън Оупън", отвърна миналогодишният полуфиналист в Мелбърн.

Изглежда, че в крайна сметка Томлянович се е съгласила да се съобрази с желанието на тогавашния си любим и е излязла извън стаята по време на интервюто, което бива заснето пред зелени храсти в близост до хотела.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенисът над любовта: Когато Беретини изгони Томлянович от стаята, за да не му пречи да спи Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | айла томлянович | Аустрелиън Оупън | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook