Тенисът приветства нова рожба: Бившата №1 Наоми Осака стана майка!

от в 20:58 на 11.07.2023
Мирела Николова

Бившата водачка в световната ранглиста Наоми Осака вече е майка на момиче! Радостната новина бе съобщена от нейния приятел - популярния американски рапър Cordae, по време на участието му в уестърнския фестивал Calgary Stampede. Оказва се, че щастливото събитие е станало факт преди два дни, а името на новороденото все още не е ясно. 

Четирикратната носителка на титли от Шлема обяви, че е бременна през януари тази година, и оттогава не е излизала на корта. Все пак бившата №1 разкри, че планира завръщане в Тура на Аустрелиън Оупън 2024, като също така има амбиции да представи Япония на предстоящите Олимпийски игри в Париж. 

"Сигурна съм, че майчинството ще ме накара да се старая още повече и да давам най-доброто от себе си на корта", сподели Осака в минало интервю. "Искам да завоювам още осем турнира от Големия шлем и да се опитам да спечеля златния медал на Олимпиадата в Париж през 2024 г. Това е една от главните цели при завръщането ми в спорта. Взех си почивка, но все още имам състезателен дух и съм изпълнена с желание да спечеля отново най-важните турнири в тениса."

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенисът приветства нова рожба: Бившата №1 Наоми Осака стана майка! Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook