Tennis TV: Най-великолепното от Григор Димитров в Монте Карло

от в 16:35 на 11.04.2021
Тея Кръстева

През следващата седмица Григор Димитров ще открие участието си на първия Мастърс на червени кортове за годината - Monte-Carlo Masters, като за място във втория кръг на турнира нашето момче ще спори с германеца Ян-Ленард Щруф. Двамата са срещали два пъти на кортовете в столицата на Монако, като си поделят по една победа.

Григор не е пропускал участие в състезанието от 2012-а насам, като два пъти е достигал до четвъртфиналите в Монако (2013-а и 2015-а), но най-забележително е постижението му от 2018-а, когато нашето момче отстъпва в два сета пред бъдещия шампион Рафаел Надал на крачка от финалната фаза на Мастърса.

Несъмнено нашето момче е един от любимците в Монте Карло, като неведнъж Гришо е впечатлявал с виртуозната си игра на червената настилка и е превръщал мачовете в незабравимо преживяване не само за своите фенове, но и за цялата публика. За никого не е неизвестен фактът, че Григор Димитров е един от тенисистите с най-красива и атрактивна игра, а за неговия талант ни напомниха от Tennis TV, като споделиха в социалните мрежи видеа на едни от най-невероятните точки на Гришо в столицата на Монако:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Tennis TV: Най-великолепното от Григор Димитров в Монте Карло Тея Кръстева
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook