"Tя иска да те види гол": Зверев и Алкарас пришпориха Григор да изпълни обещанието си (видео)

от в 11:05 на 23.09.2024
Калоян Соколов

Григор даде своеобразен заден ход по отношение на обещанието си, което даде пред Александър Зверев, а именно да се съблече гол на корта, ако отборът на Европа спечели тзгодишното издание на Laver Cup. Припомняме ви, че преди състезанието беше проведена пресконференция, на която германецът изиска от Димитров да направи същото, което видяхме от нашия топ тенисист по време на демонстративния му мач с Новак Джокович в София, когато двамата зарадваха женската аудитория в залата с импровизиран стрийптийз.

Желанието на световния номер две беше подкрепено от другите членове на отбора, както и от капитана Бьорн Борг, а Григор нямаше избор и се съгласи да направи, каквото и да било, за да угоди на своите съотборници, а вчера тези негови думи бяха използвани срещу него, защото европейците отново бяха в залата за пресконференции след вече спечелената купа и една от журналистките поиска световния номр 10 да спази своето обещание.

"Григор помниш ли какво трябваше да направиш, когато купата е спечелена" - попита журналистката, а това предизвика изключително вълнение у Зверев и Алкарас, които се изправиха от местата си и се опитваха да накарат нашия сънародник да се задейства по въпроса.

"Ти се съгласи! Тя (журналистката) иска да те види гол, тя иска да те види гол" - не спираше да крещи германецът, чиито думи бяха повтаряни от Карлитос, за да се увеличава още повече напрежението върху българина. В крайна сметка родният ни представител призна, че не си спомня за подобно нещо и успокои страстите, заявявайки как вече е бил гол в съблекалнята и съотборниците му са го видели.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Tя иска да те види гол": Зверев и Алкарас пришпориха Григор да изпълни обещанието си (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | александър зверев | григор димитров | карлос алкарас | любопитно | Пресконференции

Коментари





Следвайте ни в Facebook