Тийм: Искам да покажа най-доброто от себе си на "Ролан Гарос"

от в 10:29 на 26.09.2020
Калоян Пламенов

Доминик Тийм призна, че се опитва да не мисли за успеха си на US Open и да се концентрира изцяло върху започващия в началото на следващата седмица "Ролан Гарос".

Австриецът е сочен за един от най-добрите тенисисти в мъжкия тур на червени кортове и съвсем в реда на нещата никой не отписва шансовете му за триумф на Откритото първенство на Франция.

"Чувствам се чудесно, след като пристигнах в Париж. В края на краищата постигнах нещо страхотно със спечелването на US Open, но се опитвам да не мисля за успеха си в Ню Йорк и да се съсредоточа върху започващия "Ролан Гарос", обяви Доминатора.

"От една страна всичко, което се случва в момента, е просто бонус, но от друга страна искам да покажа най-доброто от себе си във всеки един турнир, в който играя".

"Особено много искам да сторя това на "Ролан Гарос", където последните четири години бяха много луди за мен, тъй като играх на два пъти полуфинал и на два пъти финал".

"Харесвам местните условия и турнира като цяло. В четвъртък направих първата си тренировка и се чувствам страхотно на клей". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм: Искам да покажа най-доброто от себе си на "Ролан Гарос" Калоян Пламенов
Теми:  
доминик тийм | открито първенство на франция

Коментари





Следвайте ни в Facebook