Тийм към Пер: Щом не иска да играе, то нека си седи у дома

от в 11:32 на 04.05.2021
Калоян Соколов

Беноа Пер определено през този сезон привлича прожекторите към себе си заради своите противоречиви изказвания, а не толкова с изявите си на корта. Екстравагантният тенисист постоянно се оплаква как изобщо не изпитва удоволствие да играе пред празни трибуни и тенисът се е превърнал в едно досадно задължение за него, като не спира да критикува ATP, тъй като е изцяло несъгласен с функционирането на надпреварите в Тура към този момент.

Това поведение на французина никак не се харесва на част от играчите и самият Доминик Тийм отправи остри критики по адрес на своя колега:

"Ситуацията наистина е много трудна за всички нас, но аз не разбирам подобно поведение. Щом нямаш желание за игра, то просто си остани вкъщи, никой не те принуждава да се състезаваш насила. Аз самият също имах проблеми с мотивацията, само че постъпих по-разумно и направих известна пауза. Пропуснах няколко турнира и сега отново съм готов отново да давам най-доброто от себе си. Винаги трябва да можеш да се раздадеш на максимум, защото в противен случай е по-добре да си вземеш почивка" - завърши световният номер четири.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм към Пер: Щом не иска да играе, то нека си седи у дома Калоян Соколов
Теми:  
atp | беноа пер | доминик тийм | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook