Тийм се обърна към феновете си: Знам, че напоследък не ви е никак лесно да ме подкрепяте

от в 16:55 на 06.02.2023
Калоян Соколов

Завръщането на Доминик Тийм в ATP Тура бе чакано близо 10 месеца, след като австриецът получи травма в китката по време на турнира в Майорка през 2021-ва и се завърна чак миналия април. Нещата обаче не станаха по-лесни за някогашния шампион от US Open, защото той влезе в серия от поражения и чак в края на сезона съумя да пробие обратно в топ 100.

2023-та пък стартира още по-негативно за австриеца, който загуби и двата си двубоя на австралийска земя, а този уикенд беше надигран в последователни сетове от Борна Чорич и Борна Гойо, като по този начин Хърватия надделя над Австрия за Купа "Дейвис", а Тийм продължава да няма спечелен мач през календарната година.

Изглежда всички тези скорошни неуспехи са накарали Доминатора да се обърне към своите фенове и да им признае отчасти през какво преминава, вдъхвайки им кураж, че съвсем скоро предстоят едни по-добри времена:

"Разочарован съм, че не можах да помогна на Австрия да спечели срещата за Купа "Дейвис" срещу Хърватия, като същевременно поздравявам победителите. Знам, че за вас не е никак лесно да ме подкрепяте в последно време и съм напълно наясно, че не се представям, както би трябвало. С ваша помощ обаче ще се завърна към най-добрата си възможна версия, а подкрепата ви ще ускори процеса и ще го направи далеч по-приятен. Оценявам и съм повече от благодарен как продължавате да ми пазите гърба" - обърна се бившият номер три към своите привърженици в социалните медии.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм се обърна към феновете си: Знам, че напоследък не ви е никак лесно да ме подкрепяте Калоян Соколов
Теми:  
atp | доминик тийм | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook