Тийм продължава след категорична победа над Мунар

от в 15:35 на 25.04.2019
В
Доминк Тийм отстрани младия клей талант Хауме Мунар и продължава смело напред в Барселона. Австриецът показа силна игра и след 7:5 6:1 си гарантира място на четвъртфиналите.

Срещата започна равностойно, а поставеният Тийм не успяваше да вземе предимство. Все пак Доминик показа характер и след неуспешна контра на защитаващия се повече от добре Хауме успя да пробие. Авансът на австриеца обаче не се запази за дълго, след като той предаде още следващия си сервис гейм за 3:3.Последваха нови категорични подавания за двамата, но отново Тийм се оказа по-хитрия и проби при 5:5, а спасявайки и брейкбол за 6:6, в крайна сметка затвори сета без да играе тайбрек.

Втората част Доминик закономерно взе контрола над играта и след поредица от силно изиграни точки успя да пробие Мунар за 2:1. Оттам нататък мача всякаш се доиграваше, защото Тийм не даваше каквито и да е шансове на съперника си и за едва 37 минути затвори часта с 6:1, губейки едва 4 точки!Във следващия кръг Доминк ще срещне един измежду Беноа Пер и Гуидо Пея!

Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Тийм продължава след категорична победа над Мунар В

Коментари

Следвайте ни в Facebook