Тийм, Зверев и Фонини се присъединяват към отбора на Европа на Лейвър Къп

от в 16:35 на 14.06.2019
В
Отборът на Европа добави нови попълнения към състава си. На тазгодишния Лейвър Къп освен Роджър Федерер и Рафаел Надал ще се включат и Доминик Тийм, Александър Зверев и Фабио Фонини. Това ще е първата година, в която надпреварата ще бъде част от календара на АТР.

Третото издание на Лейвър Къп ще се проведе в швейцарския град Женева между 20-ти септември и 22-ри септември веднага след края на US Open.

Със сигурност на нас българите най-много ще ни липсва нашето момче - Григор Димитров, който тази година не попада в състава на Европа, ала това се дължи на моментата форма и задната ранглиста на първата ни ракета. Поради тази причина и капитанът Бьорн Бьорг не е повикал Димитров. Все пак някаква надежда има за запълване на шестото място в европейския тим от нашия представител, но вероятността това да се случи е малка, тъй като има много тенисисти, които са по-предно класирани и се състезават за европейски държави.

Отборът на света ще стане ясен в следващите няколко седмици, когато Джон Макенроу ще обяви кои ще бъдат селектираните играчи.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм, Зверев и Фонини се присъединяват към отбора на Европа на Лейвър Къп В

Коментари





Следвайте ни в Facebook