"Той отчаяно иска да спечели": Гневът заваладя Алкарас и го накара да унищожи ракетата си (видео)

от в 08:23 на 17.08.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас определено не е свикнал да губи мачове в последно време и това ясно си пролича по време на неговия двубой срещу Гаел Монфис. Шампионът от Ролан Гарос и Уимбълдън излезе за доиграването с аванс в отделните части, но загуби последвалия тайбрек, а в третия сет просто не приличаше на себе си и допусна сензационно поражение от френския ветеран, който се намира много далеч от своята отпимална форма през последните месеци.

Изглежда разочарованието от загубения олимпийски финал все още не е напуснало 21-годишния тенисист и можехме да видим колко много желае той да затвори тази глава в своята кариера, завръщайки се обратно в Тура с победа. Тази пренавитост обаче изигра лоша шега на Карлитос и той загуби контрол над емоциите си след неуспеха в тайбрека на втория сет, когато унищожи ракетата си за броени секунди с безмилостни удари в земята.

"Гневът яростта... Той очевидно отчаяно иска да спечели тази среща" - отблеяза коментаторът на Tennis TV, а Алкарас така и не можа да си възвърне нужната ментална сила и се предаде необичайно лесно в решителната част.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Той отчаяно иска да спечели": Гневът заваладя Алкарас и го накара да унищожи ракетата си (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | карлос алкарас | любопитно | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook