Томова срещу шампионка от WTA в битка за място в основната схема в ИУ (програма)

от в 14:03 на 08.03.2022
Мирела Николова

Българското участие в тазгодишното издание на надпреварата в Индиън Уелс бе открито с безупречен успех на първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която допусна да загуби едва три гейма на старта на пресявките в Калифорния, за да си осигури място в следващия квалификационен кръг. За влизане в основната схема на турнира нашето момиче ще се изправи срещу деветата поставена Астра Шарма, която се поздрави с двусетова победа над световната №145 Йе Уан.

Понастоящем австралийката заема 96-ата позиция в класацията на WTA, което е с 12 места под върховото ѝ класиране - №84, постигнато преди две седмици. Освен това тя може да се похвали с професионална титла на сингъл, завоювана през миналия сезон на турнира в Чарлстън от категория WTA 250.

Двубоят между Томова и Шарма е поставен втори в програмата на корт 3 в Индиън Уелс, което означава, че се очаква двете състезателки да излязат на корта около 22:30 часа българско време, като срещата ще можете да наблюдавате на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

Програмата за вторник: 

Корт 3 (начало 21:00 часа):

1. Маи Хонтама - Хедър Уотсън

2. Виктория Томова - Астра Шарма

3. Кирстен Флипкенс - Катрин Макнали

4. Ашлин Крюгер - Кристина Макхейл

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Томова срещу шампионка от WTA в битка за място в основната схема в ИУ (програма) Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | индиън уелс | квалификации | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook