Тони Крос: Смятах, че Димитров ще наследи трона на Федерер

от в 17:27 на 17.05.2020
Диана Андреева


Звездата на Реал Мадрид - Тони Крос, е известен с любовта си към тениса. В интервю футболистът разказа защо е почитател на Федерер и какви очаквания е имал към Григор преди време. Ето какво каза той:

"Абсолютно съм убеден в това, че Федерер е велик играч, дори да говоря само за съзнателната част от живота си", каза той. 


"Срещал съм го няколко пъти и мога да потвърдя, че е много приятна компания. Има много интереси, вълнува се от футбол - дори и да не е е избрал правилния отбор с ФК Базел. Така че, не ми е никак трудно да съм фен на Роджър Федерер “- добави той.


https://twitter.com/ToniKroos/status/1247616992145747972?s=19

Тогава Крос разкри, че преди време е смятал, че Григор Димитров ще бъде наследник на трона на Федерер: „Веднъж се наведох през  прозореца и казах:„ След пет години Димитров ще бъде номер едно “.


"Начинът, по който се движи, как сервира - много ми хареса. Но не е стигнал до това ниво. Може би очаквах повече от него, отколкото трябваше."



В момента обичам да гледам Стефанос Циципас и смятам, че ако бъде по- последователен в играта си, това може да му помогне. Тепърва ще се наслаждавам на Саша Зверев. Разбира се, като германец се надявам да постигне големи успехи. И ако трябва да бъда честен, Циципас играе по-хубав тенис", завърши Крос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тони Крос: Смятах, че Димитров ще наследи трона на Федерер Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook